Πρόσκληση σε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου στις 15-11-2022

Σας καλούμε σε τακτική δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη  συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας στις 15-11-2022 ημέρα Τρίτη και ώρα 20:00΄, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθεί απόφαση  για τα παρακάτω θέματα της  Η.Δ., σύμφωνα με τις διατάξεις του  ν. 3852/2010 και τις όμοιες του άρθρου 78 του ν. 4954/2022

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1) (α) Παραίτηση από τη θέση του προέδρου του Δ/κού Συμβουλίου του ΚΕΚΑΠΑΑ και ορισμός νέου προέδρου καθώς και παραίτηση τακτικού μέλους , (β) Παραίτηση από τη θέση του προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ορισμός νέου προέδρου.
2) Διενέργεια Βραχυχρόνιας Χριστουγεννιάτικης Αγοράς – Παραμυθούπολη Δήμου Πέλλας 2022
3) Ψήφιση κανονισμού λειτουργίας της Βραχυχρόνιας Χριστουγεννιάτικης Αγοράς – Παραμυθούπολη Δήμου Πέλλας 2022.
4) Έγκριση της με αριθμ. 331/2022 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής που αφορά την υποβολή κατάστασης – έκθεσης υλοποίηση πρ/σμού Β΄ τριμήνου 2022.
5) Κοπή – κλάδεμα δένδρων σε διάφορες περιοχές του Δήμου Πέλλας.
6) Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη των Γιαννιτσών .

Εισηγητής του 1ου θέματος ο πρόεδρος του Δ.Σ κ. Σπαθόπουλος Ζαχαρίας
Εισηγητής του 2ου,3ου,5ου και 6ου θέματος ο αντιδήμαρχος κ. Βουτσάς Χρήστος
Εισηγητής του 4ου θέματος ο αντιδήμαρχος κ. Επιτροπάκης Αθανάσιος

2.Η τηλεδιάσκεψη θα διεξαχθεί με χρήση του συστήματος e:presence.gov.gr που έθεσε στη διάθεση των Δήμων η ΚΕΔΕ
3.Η συμμετοχή στην τηλεδιάσκεψη με πλήρη χαρακτηριστικά ( εικόνα και ήχο) μπορεί να γίνει με τις παρακάτω συσκευές:
α) Σταθερό Ηλεκτρονικό Υπολογιστή ( Η/Υ) ( Desktop), συνδέοντας ακουστικά, μικρόφωνο
και κάμερα.
β) Φορητό Η/Υ ( Laptop), συνδέοντας ακουστικά, μικρόφωνο και κάμερα ή με χρήση ενσωματωμένων, αν διατίθενται στη συσκευή σας.
γ) Android Tablet ή Apple Ipad
δ) Android Smartphone ή Apple Iphone.
4.Βασική προϋπόθεση για τη χρήση των παραπάνω συσκευών είναι η ύπαρξη ενεργούς σύνδεσης στο διαδίκτυο, στο χώρο από τον οποίο θα γίνει η συμμετοχή στην τηλεδιάσκεψη.
5.Αν δεν διατίθεται συσκευή ή δεν υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο , η συμμετοχή είναι εφικτή μέσω σταθερού τηλεφώνου, καλώντας σε αριθμό που θα υποδειχθεί από το Δήμο μας.
6.Για περισσότερες πληροφορίες, αναφορικά με τον τρόπο συμμετοχής στην αναφερόμενη συνεδρίαση , μπορούν οι δημοτικοί σύμβουλοι να απευθύνονται είτε με την αποστολή ηλεκτρονικής επιστολής ( email) στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. είτε με κλήση στον αριθμό τηλεφώνου 2382350808, προκειμένου να καταστεί δυνατή η συμμετοχή τους στη συνεδρίαση.

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΣΠΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Διαβάστηκε 761 φορές