Πρόσκληση σε έκτακτη συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής δια περιφοράς στις 30-11-2022

Σας καλούμε σε έκτακτη - δια περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, σύμφωνα με την αριθ. 380/15-6-2022 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Νοεμβρίου 2022, ημέρα Τετάρτη και από ώρα 14:00 έως 15:00, με το παρακάτω θέμα:

ΠΙΝΑΚΑΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.Έγκριση της μελέτης, των τευχών διακήρυξης και του πρακτικού επιτροπής διερεύνησης τιμών  της πράξης "Ψηφιακός Μετασχηματισμός Δήμου Πέλλας – Pella Smart City" στα πλαίσια της υποβολής πρότασης στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» στον Άξονα προτεραιότητας:03 «Ανάπτυξη μηχανισμών στήριξης της επιχειρηματικότητας» ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) με τίτλο «Ψηφιακός Μετασχηματισμός των ΟΤΑ»

1) Η επείγουσα σύγκληση της Οικονομικής Επιτροπής κρίνεται απαραίτητη, λόγω καταληκτικής ημερομηνίας δημόσιας πρόσκλησης. (30/11/2022)
2) Την ψήφο σας για τα θέματα της ημερησίας διατάξεως θα πρέπει να μας την αποστείλετε με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. .
3) Θα πρέπει να ψηφίσετε και για το κατεπείγον της συνεδρίασης

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε

ΣΤΑΜΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

Διαβάστηκε 630 φορές