Πρόσκληση σε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου στις 10-1-2024

1. Σας καλούμε σε τακτική δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας στις 10/01/2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00', προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθεί απόφαση για τα παρακάτω θέματα της Η.Δ., σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3852/2010, τις όμοιες του ν. 5013/2023 και του άρθρου 11 του ν. 5043/2023.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1) Ορισμός Διοικητικού  Συμβουλίου του Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία: Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Πέλλας (ΔΕΥΑΠ).
2) Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία: Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πέλλας.
3) Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία: Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πέλλας.
4) Ορισμός μελών της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας
5) Συγκρότηση επιτροπής διενέργειας δημοπρασιών για την εκποίηση ή εκμίσθωση πραγμάτων του Δήμου και για την αγορά ή μίσθωση από το δήμο πραγμάτων που ανήκουν σε τρίτους, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 1 του Π.Δ/τος 270/81.
6) Ορισμός Δημοτικών Συμβούλων ως μελών της Εκτιμητικής Επιτροπής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 186 του ν.3463/2006
7) Συγκρότηση επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών.
8) Ορισμός δύο (2) Δημοτικών Συμβούλων, ως μελών, στο Συντονιστικό Τοπικό Όργανο για την πολιτική προστασία, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 12 παρ. 3 του ν.3013/2002.
9) Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Πέλλας στο «Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας».
10) Συγκρότηση επιτροπής για την προσωρινή και οριστική παραλαβή του έργου: Κατασκευή Εσωτερικών και Εξωτερικών Δικτύων Αποχέτευσης Ακαθάρτων Δ.Ε Κύρρου, Α.Μ. 14/2015.
11) Έγκριση καταβολής (πριμ) έγκαιρης παράδοσης του έργου: Κατασκευή αρδευτικού δικτύου- δεξαμενής αντλιοστασίου στην περιοχή ¨Καλαμποκιές» τ.κ. Πλαγιαρίου, Δ.Ε Κύρρου.
12) Έγκριση καταβολής (πριμ) έγκαιρης παράδοσης του έργου: Αντικατάσταση από αμιαντοσωλήνες σε πλαστικούς σωλήνες P.V.C. με νέες παροχές του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης τ.κ Παλαιφύτου του Δήμου Πέλλας, πρ/σμού: 1.477.000,00€ Α.Μ. 1/2019
13) Έγκριση ή μη καταβολής πριμ έγκαιρης παράδοσης του έργου: Δίκτυο αναρρόφησης οικισμών Γαλατάδων Καρυώτισσας.  

Εισηγητής  από το 1ο μέχρι και το 9ο θέμα ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Τεκτερίδης Γαβριήλ
Εισηγητής του του 10ου, 11ου, 12ου και 13ου θέματος η Τ.Υ. του Δήμου

2. Η τηλεδιάσκεψη θα διεξαχθεί με χρήση του συστήματος e:presence.gov.gr
3. Η συμμετοχή στην τηλεδιάσκεψη με πλήρη χαρακτηριστικά (εικόνα και ήχο) μπορεί να γίνει με τις παρακάτω συσκευές:
α) Σταθερό Ηλεκτρονικό Υπολογιστή (Η/Υ) (Desktop), συνδέοντας ακουστικά, μικρόφωνο και κάμερα.
β) Φορητό Η/Υ (Laptop), συνδέοντας ακουστικά, μικρόφωνο και κάμερα ή με χρήση ενσωματωμένων, αν διατίθενται στη συσκευή σας.
γ) Android Tablet ή Apple Ipad
δ) Android Smartphone ή Apple Iphone.
4. Βασική προϋπόθεση για τη χρήση των παραπάνω συσκευών είναι η ύπαρξη ενεργούς σύνδεσης στο διαδίκτυο, στο χώρο από τον οποίο θα γίνει η συμμετοχή στην τηλεδιάσκεψη.
5. Για περισσότερες πληροφορίες, αναφορικά με τον τρόπο συμμετοχής στην αναφερόμενη συνεδρίαση, μπορούν οι δημοτικοί σύμβουλοι να απευθύνονται είτε με την αποστολή ηλεκτρονικής επιστολής (email) στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. είτε με κλήση στον αριθμό τηλεφώνου 2382350808, προκειμένου να καταστεί δυνατή η συμμετοχή τους στη συνεδρίαση.

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ
ΤΕΚΤΕΡΙΔΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ

Διαβάστηκε 1363 φορές