Τετάρτη, 01 Ιούνιος 2022 00:00

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2022

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρύας Βρύσης Σωκράτης, σε συνεργασία με το Δήμο Πέλλας και τα Δημοτικά σχολεία της Κρύας Βρύσης, θα πραγματοποιήσουν εξόρμηση στο κεντρικό πάρκο της Κρύας Βρύσης για καθαριότητα, συντήρηση και βαφή του χώρου.

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Δελτία Τύπου

Σύσκεψη φορέων ενόψει της εμποροπανήγυρης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο δημαρχείο στα Γιαννιτσά με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής.

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Δελτία Τύπου

1. Λαβόντες υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν. 4830/2021 (Α΄169), με το οποίο τροποποιήθηκε η παράγραφος 1 του άρθρου 10 της με αριθμ. 11/11-3-2020 ΠΝΠ (Α΄55), σύμφωνα με την οποία, κατά το διάστημα λήψης των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID- 19, η λήψη των αποφάσεων των πάσης φύσεως συλλογικών οργάνων των ΟΤΑ μπορεί να διεξάγεται δια ζώσης καθώς και δια τηλεδιάσκεψης με κάθε πρόσφορο τηλεπικοινωνιακό μέσο, σας καλούμε σε συνεδρίαση, την Τρίτη 31 Μαΐου 2022 και ώρα 20:00' για λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.3852/2010

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Δελτία Τύπου

Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Πέλλας σε συνεργασία με τον Δήμο Πέλλας, στα πλαίσια των συνοδευτικών δράσεων του ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιήσει προβολή εκπαιδευτικού και οπτικοακουστικού υλικού, το Σάββατο 28 Μαΐου 2022, στο ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ.

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Δελτία Τύπου

Καλείστε σε συνεδρίαση δια τηλεδιάσκεψης την Τετάρτη 25 Mαΐου 2022, ώρα 12:00 μεσημβρίας, για λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.3852/2010 σε συνδυασμό με τα οριζόμενα στην παράγραφο 1 του άρθρου 10 της με αριθμ. 11/11-3-2020 ΠΝΠ (Α΄55).

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Δελτία Τύπου

Οι αθλητικοί σύλλογοι Γιαννιτσών, Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος – τμήμα στίβου και Ο.Φ.Κ.Α. Φίλιππος σε συνεργασία με τον Δήμο Πέλλας, συνδιοργανώνουν τη  Γιορτή Στίβου, το Σάββατο 21 Μαΐου, ώρα 10.00 -11.30πμ, στο δημοτικό στάδιο Γιαννιτσών.
Αναμένονται 300 μικροί αθλητές και αθλήτριες από τους συλλόγους Γ.Α.Σ Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών, Ο.Φ.Κ.Α. Φίλιππος Γιαννιτσών,  Α.Ο. Σκύδρας «Πέλλα» , «Αθλητική Παιδεία» Αξιούπολης,  Α.Σ. ΒΕΛΟΣ Αλεξάνδρειας και  Α.Σ. Αλεξάνδρειας.

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Δελτία Τύπου

Με τεράστια επιτυχία η εκδήλωση  Η ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Δελτία Τύπου

Ο Δήμος Πέλλας καλεί όλους τους συλλόγους Ποντίων, φορείς και όσους πολίτες επιθυμούν να συμμετέχουν σ΄αυτήν την όμορφη και ξεχωριστή εκδήλωση μνήμης και απόδοσης τιμής προκειμένου να στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα καταδίκης του εγκλήματος της Γενοκτονίας και αποκατάστασης της ιστορικής αλήθειας.

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Δελτία Τύπου

Το Δημοτικό Σχολείο της Νέας Πέλλας και της Παραλίμνης σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Πέλλας, την Εφορία Αρχαιοτήτων Πέλλας, την Δ/νση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, και την ΕΘΝ.Ο.Α (Εθνική Ολυμπιακή  Ακαδημία), διοργανώνουν Αθλητική Πολιτιστική Γιορτή την Τρίτη 17 Μαΐου 2022 ώρα 09.00 π.μ στον Αρχαιολογικό Χώρο Πέλλας.

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Δελτία Τύπου

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ- ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΠΕΛΛΑΣ

Ανακοινώνει

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Διαγωνισμοί - Διακηρύξεις
Σελίδα 1 από 3