Επαναληπτικός διαγωνισμός ανάθεσης λειτουργίας και εκμετάλλευσης σχολικού κυλικείου 3ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ
3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πέλλας ανακοινώνει ότι: προκηρύσσεται δημόσιος επαναληπτικός πλειοδοτικός διαγωνισμός με ενσφράγιστες προσφορές για την εκμίσθωση του Σχολικού Κυλικείου του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών για εννέα χρόνια.

Ο διαγωνισμός θα γίνει στο γραφείο της Σχολικής Επιτροπής που διατηρεί στο δεύτερο όροφο του Δημοτικού καταστήματος του Δήμου Πέλλας παρουσία της επιτροπής Διαγωνισμού της Σχολικής Επιτροπής.

Η αποσφράγιση των κλειστών προσφορών, θα πραγματοποιηθεί ενώπιον της Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού στο 2ο όροφο του Δημαρχιακού Καταστήματος του Δήμου  Πέλλας την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 13:30μ.μ.

Τα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό θα κατατίθενται στο γραφείο της Σχολικής Επιτροπής από την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021 μέχρι και την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου και ώρα 13:00μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες και παραλαβή της προκήρυξης οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο γραφείο της Σχολικής Επιτροπής στο τηλέφωνο 2382350855 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

Διαβάστηκε 756 φορές