Πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση κοινόχρηστων χώρων για την τοποθέτηση κάδων ανακύκλωσης κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων στα διοικητικά όρια του Δήμου Πέλλας

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Ο Δήμαρχος Πέλλας

προκηρύσσει φανερή, προφορική, πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση κοινόχρηστων χώρων για την τοποθέτηση κάδων ανακύκλωσης κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων στα διοικητικά όρια του Δήμου Πέλλας

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στο δημοτικό κατάστημα Γιαννιτσών (δημαρχείο) ενώπιον της επιτροπής διενέργειας δημοπρασιών για την εκποίηση ή εκμίσθωση πραγμάτων του Δήμου Πέλλας την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024 και ώρα από 10:00 π.μ. μέχρι 10:30 π.μ.

Ο τελευταίος πλειοδότης υποχρεούται να παρουσιάσει αξιόπιστο εγγυητή, ο οποίος θα υπογράψει τα πρακτικά της δημοπρασίας, ευθυνόμενος αλληλέγγυα και εξ' ολοκλήρου μαζί με τον πλειοδότη για την εκπλήρωση των όρων της μίσθωσης.

Στη δημοπρασία μπορούν να συμμετέχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα προσκομίζοντας ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής δημοπρασιών τα παρακάτω δικαιολογητικά :

1) Αστυνομική ταυτότητα είτε πρόκειται για φυσικό πρόσωπο είτε για εκπρόσωπο νομικού προσώπου, καθώς και του αξιόχρεου εγγυητή του.

2) Υπεύθυνη δήλωση από φυσικό ή νομικό πρόσωπο για αποδοχή ορισμού αξιόχρεου εγγυητή με πλήρη προσδιοριστικά στοιχεία του, καθώς και το Α.Φ.Μ. του. Ο εγγυητής θα είναι αλληλέγγυος και σε ολόκληρο υπεύθυνος με τον πλειοδότη για την εκπλήρωση των όρων της σύμβασης.

3) Αποδεικτικό φορολογικής, δημοτικής και ασφαλιστικής ενημερότητας συμμετέχοντα και εγγυητή του, που ισχύουν κατά τη διενέργεια του διαγωνισμού.

4) Απόσπασμα ποινικού μητρώου, έκδοσης τουλάχιστον του τελευταίου τριμήνου:

α) του φυσικού προσώπου που συμμετέχει στο διαγωνισμό,

β) των διαχειριστών σε περίπτωση ομόρρυθμων (Ο.Ε.), ετερόρρυθμων (Ε.Ε.) και Εταιρειών Περιορισμένης Ευθύνης (Ε.Π.Ε.) και

γ) του Προέδρου και του Διευθύνοντα Συμβούλου σε περίπτωση ανώνυμης εταιρείας (Α.Ε.)

5) Σε περίπτωση που το απόσπασμα ποινικού μητρώου δεν είναι λευκό, θα υποβάλλεται ένορκη βεβαίωση ενώπιον δικαστικής αρχής ή συμβολαιογράφου περί των αδικημάτων που αφορούν οι καταδίκες που είναι γραμμένες στο μητρώο.

6) Κατάθεση εγγυητικής επιστολής συμμετοχής στο διαγωνισμό αναγνωρισμένης τράπεζας ή γραμμάτιο σύστασης παρακαταθήκης του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ποσού ίσου με το 10% της πρώτης προσφοράς του ετήσιου μισθώματος, δηλαδή 2.000,00€.

7) Υπεύθυνη δήλωση του συμμετέχοντα ότι δεν έχει κινηθεί διαδικασία κήρυξης σε πτώχευση σε βάρος του, ούτε έχει κηρυχτεί σε πτώχευση, ούτε βρίσκεται σε διαδικασία λύσης ή / και εκκαθάρισης.

8) Υπεύθυνη δήλωση του συμμετέχοντος στη δημοπρασία ή του νόμιμου εκπροσώπου του ότι:

Έλαβε γνώση των όρων της παρούσας διακήρυξης τους οποίους αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα.

9) Άδεια λειτουργίας, συνοδευόμενη από Πρότυπες Περιβαλλοντικές δεσμεύσεις (ΠΠΔ) ή Περιβαλλοντικούς όρους (ΠΟ) για την προσωρινή αποθήκευση και την διαλογή, στους οποίους αναγράφονται οι συγκεκριμένοι κωδικοί ΕΚΑ 20 01 10 και 20 01 11.

10) Αποδεικτικό εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων και για τις δύο δραστηριότητες (συλλογής & μεταφοράς και εγκατάστασης).

11) Πιστοποιήσεις ISO 9001, ISO 14001 σε ισχύ

12) Καταστατικό επιχείρησης στο οποίο να φαίνεται ο νόμιμος εκπρόσωπος.

13) Πιστοποιητικό εγγραφής εκπροσώπησης στο Γ.Ε.ΜΗ.

14) Ασφάλεια αστικής ευθύνης για τους κάδους που τοποθετεί (για περίπτωση πυρκαγιάς ή ατυχήματος κατά την φορτοεκφόρτωση), με 100.000 € ελάχιστη ασφαλιστική κάλυψη προς τρίτους.

15) Αποδεικτικό κατοχής γεφυροπλάστιγγας ή ύπαρξη σύμβασης χρήσης γεφυροπλάστιγγας, η οποία να διαθέτει πιστοποιητικό ISO 9001:2015 ή άλλο παρόμοιο.

16) Βεβαίωση απασχόλησης επαρκούς προσωπικού για την εκτέλεση των εργασιών που απαιτούνται για την συλλογή του υλικού.

17) Ασφάλεια αστικής ευθύνης για την συλλογή και μεταφορά του ανακυκλώσιμου υλικού, για τους κωδικούς ΕΚΑ 20 01 10 ρούχα και 20 01 11 υφάσματα.

Το ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς μισθώματος ορίζεται στο ποσό των είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000,00 €). Επιπλέον ορίζεται ότι κάθε προσφορά για να γίνει αποδεκτή θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από την προηγούμενη τουλάχιστον κατά εκατό ευρώ (100,00 €).

Η χρονική διάρκεια της εκμίσθωσης αρχίζει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2024 και λήγει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2029.

Για τους όρους της δημοπρασίας καθώς και για κάθε άλλη σχετική πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Τμήμα Εσόδων και Δημοτικής Περιουσίας του Δήμου Πέλλας (πληροφ. : Μήντος Χρήστος, τηλ. : 2382350831, fax : 2382025240, e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. ).

Πατήστε εδώ για να κατεβάστε την διακήρυξη.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

Διαβάστηκε 52 φορές