Συνεδριακό κέντρο

Σε δυναμικό πόλο συνεδριακών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων φιλοξενεί να αναδειχθεί το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πέλλας , που εδώ και  χρόνια φιλοξενεί συνέδρια και εκδηλώσεις στις καλαίσθητες και άρτια εξοπλισμένες αίθουσές του.

Ο συνεδριακός χώρος του Δήμου Πέλλας  στεγάζεται σε  ένα  σύγχρονο κτίριο που καλύπτει επιφάνεια 3.800 τ.μ. Η κεντρική του αίθουσα διαθέτει 551 θέσεις, 110 τ.μ. σκηνή, καθώς και πολλούς καλαίσθητους και λειτουργικούς βοηθητικούς χώρους. Επίσης διαθέτει και μικρότερη αίθουσα δυναμικότητας 100 θέσεων στη βόρεια πτέρυγα του κτιρίου. Η λειτουργία του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Πέλλας  και των συνεδριακών χώρων του ξεκίνησε επίσημα το Σεπτέμβριο του 2002.

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πέλλας είναι ένας σύγχρονος χώρος που διαθέτει τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό, καθώς και ικανό στελεχικό δυναμικό, που εγγυώνται την επιτυχία της και της πιο απαιτητικής συνεδριακής οργάνωσης.

Μέχρι σήμερα στην κεντρική αίθουσα έχουν φιλοξενηθεί μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, εκδηλώσεις συλλόγων, χορωδιακές συναντήσεις, ιατρικά και όχι μόνο συνέδρια, πανεπιστημιακές διαλέξεις και εκπαιδευτικά σεμινάρια. Στη μικρότερη αίθουσα της βόρειας πτέρυγας έχουν πραγματοποιηθεί διαλέξεις και παρουσιάσεις βιβλίων, σεμινάρια και συνεντεύξεις τύπου.

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πέλλας, ως συνεδριακός χώρος, αποτελεί πόλο έλξης για τους ενδιαφερόμενους. Το Κέντρο είναι ένα πραγματικό «κόσμημα» σε ό,τι αφορά στη διαρρύθμιση και τον τεχνολογικό εξοπλισμό του για τα Γιαννιτσά και την ευρύτερη περιοχή, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει εκτός από συνέδρια και εκθέσεις, εταιρικές εκδηλώσεις κ.λ.π.

Διαβάστηκε 51219 φορές