Συνεχίζονται οι περιβαλλοντικές δράσεις στο Δήμο Πέλλας

"…ΑΛΛΑΖΩ ΕΓΩ … ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ"

2η εβδομάδα περιβαλλοντικών δράσεων του Δήμου Πέλλας

"Βάφουμε όλες τις παιδικές χαρές του χωριού μας" - ΜΕΛΙΣΣΙ

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Μελισσίου "ΓΚΟΝΟΣ  ΓΙΩΤΑΣ" , συντήρησε και έβαψε τις 4 παιδικές χαρές του χωριού. Ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος έδωσε το παρών στην εκδήλωση, επιβραβεύοντας γι αυτή την πρωτοβουλία τα μέλη του συλλόγου και τους μαθητές του χωριού. Τον Δήμαρχο συνόδευσε ο Αντιδήμαρχος Πέλλας Στέφανος Τοπάλογλου.

 p3

"Καθαρίζουμε τους κοινόχρηστους χώρους του χωριού μας" - ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ

Οι μαθητές του Δημοτικού σχολείου των Γαλατάδων, με τον διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς τους, καθάρισαν όλους τους κοινόχρηστους χώρους του χωριού, δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για αλλαγή της νοοτροπίας όλων μας.

p1

Ανακύκλωση ηλεκτρικών - ηλεκτρονικών συσκευών , κινητών τηλεφώνων και οικιακών συσκευών

Στο πρόγραμμα  ανακύκλωσης ,συμμετέχουν το 3ο , 5ο και 1ο Δημοτικό σχολείο Γιαννιτσών. Στα σχολεία τοποθετήθηκαν κυτία συλλογής ηλεκτρικών - ηλεκτρονικών συσκευών, κινητών τηλεφώνων και οικιακών συσκευών. Το Δημοτικό σχολείο Παραλίμνης, το νηπιαγωγείο Παραλίμνης, το Δημοτικό σχολείο Πενταπλατάνου , καθώς και το  10ο , 8ο κ  9ο Δημοτικό σχολείο Γιαννιτσών , συμμετέχουν στο πρόγραμμα, μεταφέροντας τις συσκευές , στα κυτία συλλογής. Ο Αντιδήμαρχος Πέλλας κ. Γιώργος Ανδρεάδης παραβρέθηκε στον αύλειο χώρο του 3ου Δημοτικού σχολείου , στο οποίο έγινε η μεταφορά των συσκευών από την Παραλίμνη και συνεχάρη τους μαθητές και του διευθυντές των σχολείων για την πρωτοβουλία.

p2

Καθαρισμός του π. στρατοπέδου ΚΑΨΑΛΗ

Το Δίκτυο πολιτών για το Περιβάλλον  Ν.Πέλλας, σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου Πέλλας , αποψίλωσαν την είσοδο και το κεντρικό τμήμα του π. στρατοπέδου Καψάλη και δρομολόγησαν τα στοιχειώδη , ώστε να γίνει προσβάσιμο και φιλικό προς τους πολίτες.

Τετάρτη 12 Ιουνίου – ώρα 6μμ /  ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

"ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ, ΒΑΦΟΥΜΕ, ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ"

-  Οικογένειες των παλιών και νέων εργατικών κατοικιών
Σε περίπτωση βροχής η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 17/6, ώρα 6μμ

Πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δήμου Πέλλας www.dimospellas.gr  Τηλέφωνο επικοινωνίας 2382 3 50809- γραφείο αθλητισμού και νέας γενιάς  του Δήμου Πέλλας.

Διαβάστηκε 7828 φορές