Μήνυμα Δημάρχου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

Η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη αξιολογούνται από την προσφορά μας στους άλλους. Κανείς εξάλλου, δεν γνωρίζει πότε ο ίδιος θα χρειαστεί την συμπαράσταση και τη βοήθεια των συνανθρώπων του. H εθελοντική αιμοδοσία εκφράζει  την έμπρακτη αγάπη και τη συνειδητή προσφορά προς το συνάνθρωπο.

Η 14η Ιουνίου έχει καθοριστεί ως Παγκόσμια ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη. Η  ημέρα αυτή αποτελεί πραγματική ευκαιρία για την ενθάρρυνση περισσότερων νέων κυρίως ανθρώπων, να γίνουν τακτικοί αιμοδότες, με σκοπό την προώθηση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού, ο  Δήμος Πέλλας σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών πραγματοποίησε ανοιχτή αιμοληψία την Τρίτη 11/06/2013 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να προσφέρουν το πολύτιμο δώρο της ζωής, το αίμα, ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς καμία ανταμοιβή.

Ο Δήμος Πέλλας προσπαθεί να ενημερώνει, να προωθεί και να στηρίζει όλες τις δράσεις που αφορούν την εθελοντική αιμοδοσία και καλεί όλους τους δημότες να διαδώσουν αυτήν την ιδέα.  Κάθε ένας ξεχωριστά και όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε ζωή και ελπίδα σε όσους το έχουν ανάγκη. Είναι δικαίωμα και υποχρέωση όλων μας.


Γρηγόρης Σωτ. Στάμκος

Δήμαρχος Πέλλας.


Ευχαριστούμε για τη συνεργασία
Γραφείο Τύπου.

Διαβάστηκε 4141 φορές