3η εθελοντική αιμοδοσία δημοτικού σχολείου Κρύας Βρύσης

Στο πλαίσιο δράσεων εθελοντισμού που πραγματοποιούνται στο σχολείο μας, καθιερώσαμε και την Εθελοντική Αιμοδοσία που φέτος γίνεται για 3η συνεχή χρονιά.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Μαΐου 2014 από τις 8.00 π.μ-13.30 μ.μ. στο χώρο του σχολείου, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων και το Κέντρο Υγείας Κρύας Βρύσης.

Θα προηγηθούν την Τετάρτη 21 Μαΐου 2014, "καμπάνια" και ενημέρωση των δημοτών από τους μαθητές στον πεζόδρομο αλλά και στη λαϊκή αγορά, με φυλλάδια και κατασκευές τους, καθώς και ενημέρωση ενηλίκων το ίδιο απόγευμα στις 4.00 μ.μ. στο σχολείο από την Υπεύθυνη του Κέντρου Υγείας κ. Περτσινίδου Κυριακή. Παράλληλα το σχολείο και το Κέντρο Υγείας θα κοσμούν αφίσες των μαθητών μας με θέμα την Εθελοντική Αιμοδοσία.

Στόχος όλων μας είναι να εμφυσήσουμε στα παιδιά μας την αξία της προσφοράς, δίνοντας πρώτοι οι γονείς και οι δάσκαλοι το παράδειγμα, να καλλιεργήσουμε ιδεώδη και αξίες, όπως η αλληλοβοήθεια, ο σεβασμός και η αλληλεγγύη, μέσα από τη βιωματική μάθηση, να αναβαθμίσουμε τη σχολική ζωή συνδέοντάς την με την κοινωνική πραγματικότητα, για ένα σχολείο ανοιχτό στην κοινωνία.
Πρώτα απ' όλα όμως να αναδείξουμε το μεγαλείο της αγάπης του ανθρώπου προς το συνάνθρωπο και να προσφέρουμε το μεγαλύτερο δώρο της ζωής για το οποίο αρκούν μόνο 10'!!!
Σας περιμένουμε όλους!!!    "Δ Ω Σ Τ Ε    Κ Α Ι    Σ Ω Σ Τ Ε"
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 2382061619 (1οΔημ.Σχ.Κρύας Βρύσης) 6947905757 (Πρόεδρος Συλλ. Γονέων)

aimodosia

Διαβάστηκε 4873 φορές