Κυριακή 30 Αυγούστου η νέα ημερομηνία της συναυλίας των ΠΥΞ ΛΑΞ στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών

Η προγραμματισμένη για απόψε (Δευτέρα 10 Αυγούστου) πολυαναμενόμενη συναυλία των ΠΥΞ ΛΑΞ στα Γιαννιτσά μεταφέρεται σε νέα ημερομηνία: την Κυριακή 30 Αυγούστου.

 __

Τα προαγορασμένα εισιτήρια ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία και η προπώληση συνεχίζεται κανονικά με αμείωτους ρυθμούς.

Λίγη υπομονή ακόμα λοιπόν για να απολαύσουμε το αγαπημένο συγκρότημα όπως πρέπει!

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την κατανόηση. Θα θέλαμε πολύ να πραγματοποιηθεί η συναυλία σήμερα Δευτέρα, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, αλλά απροσδόκητες εξελίξεις μας αναγκάζουν να περιμένουμε λίγο ακόμα. Οι διαβουλεύσεις μεταξύ διοργάνωσης και ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. Πέλλας ολοκληρώθηκαν σε κλίμα συνεννόησης και με καταλυτικό παράγοντα την έντονη επιθυμία των ΠΥΞ ΛΑΞ να επιστρέψουν επιτέλους στην πόλη των Γιαννιτσών. Σας περιμένουμε λοιπόν όλους σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών, παρέα με τους αγαπημένους ΠΥΞ ΛΑΞ!

* Σε περίπτωση που κάποιος /κάποια δεν μπορεί να παρευρεθεί στη νέα ημερομηνία απευθύνεται μέχρι και την Παρασκευή 14 Αυγούστου:
- για ηλεκτρονικά εισιτήρια, αγορασμένα μέσω viva.gr απευθύνεστε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. σημειώνοντας τον αριθμό παραγγελίας.
- για εισιτήρια αγορασμένα από τα φυσικά σημεία προπώλησης, αιτείστε επιστροφή χρημάτων αποκλειστικά στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών προσκομίζοντας το απόκομμα εισιτηρίου.

Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστηκε 1045 φορές